• Sv: Styret informerer

  Kjære alle medlemmer i Sør-Afrikaforeningen,

  Det er en krevende tid vi er inne med koronaviruset og hverdagen har blitt forandret for oss alle. Påsketider er jo vanligvis den tiden av året hvor treffkomiteen sender ut invitasjon til vårt årlige høydepunkt, treffet på Geilo. Siden vi ikke vet pr nå hva det er mulig å legge opp til av arrangementer fremover, har treffkomiteen og styret i fellesskap besluttet å avvente til etter påske med å sende ut informasjon. Treffkomiteen og styret vil sammen ha et møte første uken etter påske. Da vil vi ha fått ny informasjon fra myndighetene om hvilke tiltak som vil gjelde i Norge fremover og slik forhåpentligvis ha et noe bedre grunnlag for å vurdere situasjonen.

  Styret har også besluttet å avvente utsendelse av faktura på medlemskontingenten for 2020, gitt den vanskelige situasjonen mange opplever nå. Vi kommer tilbake til dette spørsmålet når vi ser hvordan situasjonen utvikler seg.

  Styret og Treffkomiteen håper alle små og store får en så fin påske som mulig og sammen sender vi varme tanker til Sør-Afrika i en vanskelig tid.

  God påske!
  Denne artikkelen kommer fra en forum tråd: Styret informerer startet av Ingvil View original post